ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Излезе от печат брой 19 на „Църковен вестник”

12 октомври 2017 18:42, Българска Патриаршия
Излезе от печат брой 19 на „Църковен вестник”

Излезе от печат новият брой на официоза на БПЦ-БП "Църковен вестник", брой 19. В новия брой основна тема е Българската екзархия, исторически преглед направен от доц. Христо Темелски. Текстът е на 1, 4 и 5 страница. В броя ще може да прочетете подробно от текста на Весела Игнатова за състоялите се чествания по повод 50-тата годишнина от интронизацията на Старозагорския митрополит Панкратий в Стара Загора, които уважи Светейшият Български патриарх Неофит и митрополити от Св. Синод.

Подробно ще може да прочетете и за състоялата се от 28 септември до 1 октомври конференция в Рилската св. обител, за която пише Мартин Митов. В конференцията участие взе Неврокопският митрополит Серафим заедно с богослови и църковни изследователи.

Можеш ли да фалираш откъм любов? Този въпрос задава Ангел Карадаков в едноименния си текст на стр. 7. В брой 19 можете да прочетете и текста "Не от този свят", който разказва за ревностния живот на една жена, която като стълб стои и пази енорийската си църква.

Едноличната цена на "Църковен вестник" е 0.70 лв.

Припомняме, че в момента тече и кампанията по абониране за "Църковен вестник". Цената за абонамент за цяла година е 30 лв.

 

Отговорен редактор на брой 19 е Александра Карамихалева.

 

 

« предишна новинаследваща новина »