ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Приветствия и благопожелания по повод годишнината на Официалния сайт на БПЦ-Българска Патриаршия

21 юни 2010 17:15, Българска Патриаршия
Част от екипа на Сайта

Много колеги журналисти и читатели на Официалния сайт на БПЦ - Българска патриаршия влязоха в радостта на екипа ни по повод навършването на една година от стартирането на медията и в този ден на равносметка изказаха своите поздравления и благопожелания. Публикуваме три емблематични приветствия - от светска информационна агенция, православен интернет-портал и редови читател, и изказваме своите благодарности на всички, които чрез публикациите си, на редакционната ни поща и по телефона поднесоха своите приветствия и топли благопожелания по повод годишнината на Сайта!

Информационна агенция „Фокус” публикува на страниците си следното съобщение: „В деня на Светия Преподобни Паисий Хилендарски една година навършва официалният сайт на Българската православна църква - Българска патриаршия. Под прекия надзор на неговия духовен наставник и ръководител Негово високопреосвещенство Сливенски митрополит Йоаникий и оперативното ръководство на Негово Преосвещенство Стобийски епископ Наум и отговорния редактор д-р Десислава Панайотова, с усилията на не по-малко отговорните си редактори и автори, той запълни една съществуваща празнота в информационната политика на Църквата."

 

"Уважаеми колеги, от името на целия екип на електронен портал "Всемирното Православие" бих желала да Ви поздравя по повод годишнината от създаването на Официалния сайт на Българската Православна Църква - се казва в приветствието на г-жа Росица Колева, гл. редактор на медията. - Вие успяхте да създадете и утвърдите една сериозна медия, която беше изключително необходима и полезна за българското общество по отношение запазване на православната традиция и вярата на българина в Бога.

Бъдете живи, здрави, с много успехи в делови и личен план и все така високи професионалисти в своята работа! Честит празник!”

 

"Μεθ ημών ο Θεός, εις τον Αιώνα Μηνηεί! Поздравявайки Ви за успешната първа година от създаването на православния образователно-информационен сайт на Българската Православна Църква, Ви благопожелавам все тъй много успешни, ползотворни и благи години в спомагането за предаването на Христовите Истини и приобщаването на младото българско поколение към лоното на Светата Църква, а виждайки Бог добрите Ви начинания и чистотата на сърцето, да ви дари с неувяхващи блага в небесните селения, во исполнения евангелии и совершения правды...

С уважение, иподякон Мелетий Велчев, специализант по Канонично право на Атинския университет."

Екипът на Официалния сайт на БПЦ-Българска Патриаршия

 

 

« предишна новинаследваща новина »