ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рокерски събор в Бачковския манастир

31 март 2018 14:50, Бачковска света обител
Рокерски събор в Бачковския манастир

Традиционният събор на рокери от цялата страна за откриването на активния сезон се състоя днес, на Лазаровден. Съвпадението може да се приеме и за неслучайно явяване на силата Божия над мотористите, упованието на която никога не ще е излишно точно за любителите на този начин на живот. Всички поклонници от групата чинно минаха пред чудотворната Бачковска икона на св.Богородица, да се помолят за небесната й закрила и покровителство.

В двора на манастира игуменът архим.Самуил отслужи молебен и водосвет за здраве и безаварийно пътуване. В словото си отец игуменът пожела на рокерите да бъдат винаги под крилете на бдящия ангел хранител за безбедни начинания и никога да не забравят, че Божиите закони, на които всички ние сме подвластни, стоят несравнимо по-високо от конските сили на отделната машина.

На получилите благословия бяха раздадени кръстчета и иконки от игумена на манастира.

Текст и снимки: Стамен Пепелишев

 

 

Снимки

Рокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастир
« предишна новинаследваща новина »