ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Освещаване на представителната сграда на КНСБ във Варна

09 юли 2018 13:37, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Освещаване на представителната сграда на КНСБ във Варна

На 9 юли 2018 г. бе открита и осветена представителната сграда на Конфедерацията на независимите синдикати в България - Регионален съвет Варна, намираща се на улица "Никола Кънев". В сградата бе отслужен водосвет от Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в съслужение с протосингела на Варненска и Великопреславска света митрополия ставрофорен иконом Димитър Стоев и митрополитския дякон Любомир Георгиев - секретар при митрополията. Богослужението бе песенно украсено от мъжкия хор при Катедрален храм "Успение Богородично" с диригент Валентин Кубратов.

Откриването на представителната сграда започна с отрязване на лентата от президента на КНСБ Пламен Димитров. Водосветът бе отслужен в една от залите, изпълнена от синдикални лидери, национални председатели на синдикати и съюзи.

Снимки и текст: Георги Великов

 

 

Снимки

Освещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във ВарнаОсвещаване на представителната сграда на КНСБ във Варна
« предишна новинаследваща новина »