ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"

16 август 2018 15:54, Варненска и Великопреслaвска митрополия
С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"

На 16 август 2018 г. бе направена първа копка на нов участък от автомагистрала "Хемус", между пътните възли Буховци и Белокопитово. По този повод Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан извърши водосвет за благополучно осъществяване на проекта. Заедно с Архиерея бяха ставрофорен иконом Славчо Проданов - архиерейски наместник на Търговищка духовна околия и митрополитският дякон Любомир Георгиев.

На церемонията присъстваха министър-председателят на Република България г-н Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството г-н Николай Нанков, министърът на финансите г-н Владислав Горанов, председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов, областните управители на областите Варна, Шумен и Търговище, кметовете на градовете Търговище и Шумен и други.

Снимки и текст: Георги Великов

 

 

Снимки

С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"С отслужване на водосвет бе направена първа копка на нов участък от магистрала "Хемус"
« предишна новинаследваща новина »