ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Посещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса" в Монтана

13 август 2010 16:42, Видинска митрополия
Посещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в Монтана

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан за поклонение на миряните пред чудотворния образ на Милващата Майка Богородица на 8 август иконата бе донесена в гр. Монтана, където се отслужи и тържествена света Литургия.

Светата божествена Литургия бе отслужена в катедралния храм „Св. Кирил и Методий”, Монтана, от Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий, викарий на Видинския митрополит, в съслужение със свещеноиконом Емил, архиерейски наместник на Монтанска духовна околия, храмовото духовенство и йеродякон Максим, брат на Успенската света обител, Видин.

Епископ Сионий поздрави от името на Видинския митрополит многото дошли за поклонение люде, като им пожела мир, здраве, покаяние и винаги в молитвите си да се уповават на Божията Майка.

Текст: йеродякон Максим

 

 

Снимки

Посещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в МонтанаПосещение на чудотворната икона "Св. Богородица - Елеуса” в Монтана
« предишна новинаследваща новина »