ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис

16 ноември 2018 17:35, Неврокопска митрополия
Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис

В края на конференцията в памет на Неврокопския митрополит Борис, която се състоя в зала "22 септември" в Община Благоевград, бе открита и историко-документална изложба с фотоси и документи от живота и митрополитското служение на митрополит Борис.

Изложбата, която проследява живота на дядо Борис от неговото детство до трагичната му кончина, откри Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

В изложбата са изложени и непоказвани до сега фотоси от живота на мъченически загиналия архиерей, както и негови документи и слова, подпечатани и подписани лично от него.

В следващия ден в храм "Въведение Богородично" ще бъде отслужена заупокойна св. литургия и панихида в памет на Неврокопския митрополит Борис.

Начало на утринното богослужение - 7:00 часа.

Начало на Заупокойната св. литургия - 9:00 часа.

 

 

Снимки

Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис Открита бе историко-документална изложба в памет на Неврокопския митрополит Борис
« предишна новинаследваща новина »