ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Излезе от печат брой 22 на "Църковен вестник"

04 декември 2018 12:42, Българска Патриаршия
Излезе от печат брой 22 на "Църковен вестник"

Уважаеми читатели, излезе от печат брой 22 на официоза на БПЦ-БП "Църковен вестник", който може да намерите по църковните книжарници и прицърковните магазини. В новия брой на вестника ще прочетете повече за отпразнуването на Деня на православната християнска младеж и църковния празник Въведение Богородично, както и ще може да прочетете подробно за провелата се конференция от Богословския факултет на СУ "Св. Климент Охридски" в памет на архим. Евтимий Сапунджиев.

В новия брой ще видите и интервютата направени специално за "Църковен вестник" с преподаватели от Богословската ни академична школа.

В броя е отделено и специално място на фоторепортаж от празника Въведение Богородично от гр. Пловдив, който ще може да откриете на 5 стр. В брой 22 ще се запознаете и с есенния празник на Зографския манастир и 95-та годишнина от създаването на Богословския факултет.

"Църковен вестник" се разпространява в православните храмове и в църковните магазини, както и чрез абонамент.

Цена на един брой - 0,70 лв.

Цената за годишен абонамент за 2019 г. е 30 лв.

Абонирането се извършва на адреса на издателството: София 1000; ул. "Оборище" №4; Синодално издателство; МОЛ Танка Тончева Христова, или на e-mail: sinizdat@gmail.com с точно упоменаване на адреса на получателя. Средствата се превеждат по пощата или по банкова сметка: УниКредит Булбанк - София; IBAN BG97UNCR96601018147018; BIC код: UNCRBGSF

Отговорен редактор на брой 22: Анула Христова

 

 

« предишна новинаследваща новина »