ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Интервю с иконом Кирил Попов от столичния катедрален храм "Св. Неделя”

05 декември 2018 09:17, Софийска митрополия
Иконом Кирил Попов

Запис на предаването "Нощен Хоризонт" по Българското национално радио в първите часове на 21 ноември 2018 г., с водеща Станислава Пирчева и гост на предаването иконом Кирил Попов от катедралния храм "Св. Неделя" - София.

Освен за празника Въведение Богородично, учащата се православна младеж и християнското семейство, о. Кирил представи и традиционния концерт в празничната вечер, организиран от Софийската св. митрополия и Софийската филхармония с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит. Както на всички проведени духовни концерти в столицата през последните повече от тридесет години, така и сега неуморен вдъхновен организатор беше иконом Кирил Попов. Неговите сценарии и режисура, особено в големите мащабни концерти, какъвто се състоя и на 21 ноември т. г., наистина впечатляват и създават духовна радост на всички участници и слушатели.

Отец Кирил: Освен здравословна телесна храна, трябва да даваме на децата си и духовна - БНР Хоризонт - http://bnr.bg/horizont/post/101047707/otec-kiril-osven-zdravoslovna-telesna-hrana-trabva-da-davame-na-decata-si-i-duhovna

 

 

« предишна новинаследваща новина »