ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

РОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР

22 март 2019 16:19, Бачковска света обител
РОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР

На Първа пролет, рокери от цялата страна се събраха отново в Бачковската света обител, да измолят небесното покровителство на Христовата майка през настъпващия активен сезон за любимото им хоби. Запалените почитатели на железните коне запалиха свещ пред чудотворната Й икона и получиха благословията на игумена, архим. Самуил, в отслужения от него и манастирските братя водосвет за здраве и безопасна „мотоезда”. Отец Самуил им пожела в словото си здраве и безавариен и без инциденти сезон. „Не губете никога разум и трезва преценка, когато яхнете красивите си машини” - каза отец игумена.

Сред рокерите, тази година, редом с областния управител, г-н Здравко Димитров, останал верен на младежката си страст, бе и областният директор на МВР с моторизирания отряд на пътната полиция, които също получиха благословение за здраве и безопасна работа.

Текст и снимки: Стамен Пепелишев

 

 

Снимки

РОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРРОКЕРИ В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР
« предишна новинаследваща новина »