ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Полагане на основен камък за изграждането на нов храм в село Тюленово

23 март 2019 18:15, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Полагане на основен камък за изграждането на нов храм в село Тюленово

На 23 март 2019 г., с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, протойерей Йордан Найденов - секретар на Варненска и Великопреславска света митрополия, отслужи чина за полагане на основен камък на храм "Св. вмчк Георги Победоносец". В съслужение с отеца бяха протойерей Павел Максимов - председател на новостроящия се храм и иконом Василий Селемет.

Г-жа Невена Георгиева - кметски наместник на село Тюленово, приветства всички на празничното събитие, сред които бяха г-н Мариян Жечев, кмет на Община Шабла, г-н Цветелин Йорданов, зам.-кмет на Община Шабла, д-р Йорданка Стоева-Йорданова, председател на Общински съвет - Шабла.

Множество жители присъстваха на дълго очаквания момент за построяване на храм в селото, с което на този ден се постави началото. Протойерей Йордан Найденов прочете свитъкът, който бе подписан от духовниците, църковните настоятели и официалните лица и бе поставен при основния камък на храма.

Снимки и текст: Георги Великов

Снимки

Полагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село ТюленовоПолагане на основен камък за изграждането на нов храм в село Тюленово
« предишна новинаследваща новина »