ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Комисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителите

15 април 2019 15:51, Българска Патриаршия
Комисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителите

Комисията по "Фотография" днес определи победителите от участниците в конкурса на Св. Синод – Възкресение Христово 2019, изпратили с фотоси и колажи на тема Пасха и Великден, а жури бяха Ангел Карадаков, Нина Комарова и Албена Раленкова.

Снимки на църкви, икони и най-вече боядисани яйца изпълниха залата, където се извършваше оценяването на творбите. Тази година в раздел фотография се включиха десетки деца от столицата и страната, като за пореден път цели фотографски школи и клубове изпратиха свои творби.

Независимо дали ще получат награда или не, журито в раздела за фотографии, насърчава всяко едно дете да участва в конкурса, но и най-вече да твори. Защото в крайна сметка това е и смисъла на конкурса – да направи децата творци и да насърчи техния живот в Църквата.

Предстои имената на победителите да бъдат публикувани на Велика Сряда в официалния сайт на Св. Синод.

Текст, снимки и видео: Ангел Карадаков

 

 

Снимки

Комисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителитеКомисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителитеКомисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителитеКомисията в раздел "Фотография" на конкурса "Възкресение Христово" излъчи победителите
« предишна новинаследваща новина »