ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“

05 юни 2019 12:51, Българска Патриаршия
Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“

Негово Светейшество Българският патриарх Неофит прие днес професор Валерий Аркадиевич Алексеев, президент на Международния обществен фонд „Единство на православните народи“. Срещата се състоя в сградата на Софийска св. Митрополия.

Професор Алексеев предаде поздрави на Светейшия патриарх от предстоятеля на Руската православна църква Негово Светейшество патриарх Кирил. Той сподели още и спомени от визитата на Светейшия Български патриарх в Москва през 2016 г.

По време на срещата участие взеха Мелнишки епископ Герасим, гл. секретар на Св. Синод и архим. Василий, протосингел на Софийска св. Митрополия.

Приемът завърши с благопожелания за бъдещи срещи и пожелание за успех във всяко едно начинание.

Текст, снимки и видео: Ангел Карадаков

 

 

Снимки

Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“ Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“ Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“ Среща на Българския патриарх Неофит с професор Валерий Алексеев, президент на фонд „Единство на православните народи“
« предишна новинаследваща новина »