ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Стартира неделното училище в Ловеч

03 октомври 2010 15:15, Ловчанска митрополия
Неделното училище в Ловеч е с многогодишни традиции

На 3 октомври след св. Литургия Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил благослови началото на новата учебна година на неделното училище в Ловеч.

Неделното училище към св. Митрополия има многогодишни традиции. Всяка година в началото на октомври то отваря своите врати за малките. Тук децата се обучават на правилното разбиране за мястото на Бог и Църквата както в цялостния живот на човека, така и в неговото ежедневие. Квалифицирани преподаватели привеждат Божието слово до сърцата и умовете на децата. Под формата на игри, рисуване, беседи, организиране на различни празнични програми малките се запознават по естествен начин със света на църковния живот.

Всяка година за децата се организират поклоннически пътувания и летуване в някой от епархийските манастири.

Владиката раздаде подаръци на всяко дете, като пожела на всички успех по пътя на богопознанието.

 

 

Снимки

Ловчанският митр. Гавриил благослови началото на неделното училище в ЛовечДеца от неделното училище в ЛовечДеца от неделното училище в ЛовечПодаръци за всички деца от неделното училищеНеделното училище в ЛовечУспех по пътя на богопознаниетоВ неделното училищеЩе има беседи, рисуване и игри в неделното училищеМитрополит Гавриил с учениците и преподавателите от неделното училищеОтново отвори врати неделното училище в Ловеч
« предишна новинаследваща новина »