ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”

28 август 2019 15:54, Пловдивска митрополия
Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”

Днес министър-председателят на РБ г-н Бойко Борисов посети Пловдивската духовна семинария “Свв. Кирил и Методий”. Премиерът беше посрещнат от Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай в дворите на духовната школа. Поводът за визитата на г-н Борисов е настоящия ремонт на сградата, който се осъществява благодарение финансовата помощ на министерския съвет в размер на 600 хил. лева. Митрополит Николай и премиерът разгледаха текущата ремонтна дейност, като също така посетиха и класните стаи и семинарския храм. Министър-председателят изрази одобрението си от свършената досега работа и пожела ремонтът да продължи все така добре.

Митрополит Николай благодари от своя страна на премиера за помощта и отпуснатите държавни средства за ремонта на семинарията, където учените и студентите, изучаващи богословие, ще посрещнат новата учебна година.

Снимки: http://www.plovdivskamitropolia.bg/galery/category/1949-28-08-2019.html

 

 

Снимки

Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”Посещение на министър-председателя на Република България в ПДС “Свв. Кирил и Методий”
« предишна новинаследваща новина »