ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Продължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книга

25 септември 2019 12:28, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Продължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книга

В предпоследната вечерна среща на Седмицата на православната книга Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан произнесе встъпително слово, в което разясни програмата в последните два дни на варненския православен форум.

Пламен Сивов представи книгата на Габриеле Куби - „Глобалната сексуална революция - унищожаване на свободата в името на свободата“. Габриеле Куби е социоложка, авторка от Германия и международна говорителка по темата за глобалната сексуална революция и християнската духовност.

Програмата на Седмицата на православната книга продължи с професор Георги Каприев, който представи изданието на Варненска и Великопреславска света митрополия - „Св. Марк Ефески и Флорентийската уния“ от архимандрит Амвросий (Погодин). Повече за книгата можете да откриете тук (http://www.mitropolia-varna.org/duhovna-prosveta/knigi/1181-sveti-mark-efeski-i-florentiiskata-uniya)

В своето заключително слово митрополит Йоан благодари на всички гости, на всички, които са се потрудили и съдействали за провеждането на XXI-то издание на Седмицата на православната книга, на Духовно-просветния център „Св. Архангел Михаил“, на ик. Василий Шаган и на хората, които от години съдействат за провеждането на този форум.

Текст, снимки и видеа: Йордан Костов

 

 

Снимки

Продължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книгаПродължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книгаПродължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книгаПродължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книгаПродължава XXI-то издание на Варненската седмицата на православната книга
« предишна новинаследваща новина »