ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ПОКАНА

08 октомври 2010 16:44, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Варненска и Великопреславска света митрополия

По повод провеждането на концерт в Двореца на културата и спорта на 9 октомври под наслов ”Вълна от хармония и прилив на енергия, на първия Yoga Jam в Европа”, ще бъде организиран мълчалив протест пред Двореца на културата и спорта в 19,30 ч. на 9 октомври (събота) 2010 година.

Учението на тази фондация, техниките на медитация и начинът, по който те подмолно се представят, са чужди на християнството и са далеч от нашите традиции. Не е известно кой познава научно в дълбочина техниките и практиките на тази фондация, и гарантира, че те нямат вредно влияние върху психиката на човека, и кой носи отговорност за последствията от медитационните техники на Шри Шри Рави Шанкар.

Обезпокояващ е фактът, че известни музиканти и изпълнители, и дори Българското национално радио, застават с името и авторитета си зад такива съмнителни организации.

Всички тези факти поразително напомнят за опита на организацията на индийския гуру Шри Чинмой, преди няколко години, също под формата на концерт, също в Спортна зала и също съпроводен с масирана и щедра реклама, да привлече за свои последователи хора, които дори не подозират какво ги очаква на подобни „концерти”.

Призоваваме всички желаещи да се присъединят към мълчаливия и мирен протест пред сградата на ДКС гр. Варна!

Варненска и Великопреславска света митрополия

 

 

« предишна новинаследваща новина »