ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град Пловдив

29 октомври 2019 11:04, Пловдивска митрополия
Празнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град Пловдив

На 25 октомври, в навечерието на празника на Св. вмчк Димитър Мироточиви Солунски, с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, Знеполският епископ Арсений – викарий на митрополита, отслужи празнична вечерня с петохлебие.

С епископа съслужиха свещеноиконом Деян Стоенчев – духовен надзорник и председател на храма, йеромонах Максим и митрополитските протодякон Илиян Александров и дякон Ангел Ангелов.

Песнопенията изпълни митрополитският хор „Св. ап. Ерм“ с диригент протопсалт Георги Радев.

В края на богослужбата епископ Арсений преподаде архипастирския благослов на Пловдивския митрополит Николай и молитства застъпничеството на св. Димитър пред Бога и закрилата му да са винаги с нас.

Снимки: http://plovdivskamitropolia.bg/galery/category/1995-25-10-2019.html

 

 

Снимки

Празнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град ПловдивПразнична вечерня с петохлебие в храм „Св. Димитър“ в град Пловдив
« предишна новинаследваща новина »