ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ФТА „Цвят” в Португалия – изложба

18 октомври 2010 20:24, Видинска митрополия
ФТА „Цвят” в Португалия – изложба

На 18 октомври в изложбената зала на МОЛ Видин се състоя откриването на фото изложба "Фолклорен танцов ансамбъл „Цвят” в Португалия".

Изложбата е организирана от Народно читалище „Цвят - 1870”, гр. Видин, и е във връзка с предпразненствата по повод Димитровден, празник на гр. Видин.

Фотосите, които са представени в изложбата, са на г-н Боян Иванов и включват моменти от посещението на танцовия ансамбъл в Португалия през месеците юни и юли 2010 година.

Изложбата бе открита от г-н Любомир Илиев, секретар на читалище „Цвят – 1870”, съпроводена от неуморните танци на младите танцьори от читалището.

На откриването на изложбата гости бяха архимандрит Поликарп, г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на община Видин, архимандрит Евтимий, монахиня Теодора, както и много гости и приятели на читалището.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

ФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложбаФТА „Цвят” в Португалия – изложба
« предишна новинаследваща новина »