ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Освещаване на параклис в Бачковския манастир

08 януари 2020 13:20, Бачковска света обител
ОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР

На 7 януари бе осветен обновеният манастирски параклис, посветен насв. Йоан Кръстител и намиращ се в Долната градина на манастира. Обновяването е извършено с дарителството и инициатива на Фикрет и Дениз Джебир.

Величкият епископ Сионий, игумен на манастира, отслужи водосвет и чина на обновлението на параклиса. Той бе в съслужение с архим. Григорий, ефимерий в обителта и манастирските братя Леонид и Власий, в присъствието на дарителите, служители и гости.

Негово Преосвещенство благодари на спомоществувателите за богоугодния им труд и проявените щедрост и грижа, и им пожела здраве и благополучие през новата 2020 година.

 

 

Снимки

ОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРЕпископ Сионий с дарителите - Фикрет и Дениз ДжебирОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИРОСВЕЩАВАНЕ НА ПАРАКЛИС В БАЧКОВСКИЯ МАНАСТИР
« предишна новинаследваща новина »