ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”

20 октомври 2010 21:40, Видинска митрополия
Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”

На 20 октомври във връзка с празненствата, организирани от Община-Видин за отбелязване духовния празник на гр. Видин – Димитровден, в сградата на Народно читалище „Цвят - 1870” се проведе литературен салон - представяне творчеството на видински автори и изложба на школа „Дъга” от пленер, проведен в Клисурския манастир през лятото.

Културната вечер бе водена от г-жа Диана Сиракова под музикалния акомпанимент на г-н Красимир Михайлов.

Откриването на изложбата на школа „Дъга” към видинското читалище направи г-н Евгени Петров, ръководител на школата.

На литературната вечер бяха представени на видинската публика творци, работещи и развиващи се във Видин и региона, извисени и духовни хора, радеещи за род и родина.

Гости от името на Видинска митрополия, за да поздравят и уважат духовното тържество, бяха архимандрит Поликарп и архимандрит Евтимий.

Литературната вечер бе уважена от г-н Джевахир Хасан, местен мюфтия, както и от много литературни дейци и приятели на читалище „Цвят”.

Текст:архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”Литературен салон и изложба в читалище „Цвят”
« предишна новинаследваща новина »