ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празничен концерт на Градския духов оркестър на гр. Видин

20 октомври 2010 22:49, Видинска митрополия
Празничен концерт на Градския духов оркестър, гр. Видин

На 20 октомври в концертната зала на Драматичния театър на гр. Видин се състоя празничен концерт на Градския духов оркестър.

Поводът за концерта бе настъпването на духовния празник на Видин – Димитровден, както и отбелязването на 25 години творческа дейност на г-н Иван Николов, диригент на духовия оркестър.

Празничният концерт бе уважен от Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан, от Величкия епископ Сионий, както и от г-н Румен Видов, кмет на община Видин.

Концертната зала бе преизпълнена с много гости и приятели, дошли да се насладят на прекрасните изпълнения на видинските музиканти и да споделят радостта си от творчеството и престижа на г-н Николов в неговия 25-годишен творчески път.

След празничния концерт бе изпълнен химнът на Видин „Бдинци - лъвове, титани” и при бурното ръкопляскане на публиката бяха поднесени цветя и поздравителни адреси към диригента и изпълнителите от Градския духов оркестър.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Празничен концерт на Градския духов оркестър, гр. ВидинПразничен концерт на Градския духов оркестър, гр. ВидинПразничен концерт на Градския духов оркестър, гр. ВидинПразничен концерт на Градския духов оркестър, гр. ВидинПразничен концерт на Градския духов оркестър, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »