ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Фотоизложба пред катедралния храм на Видин

22 октомври 2010 12:18, Видинска митрополия
Фотоизложба пред катедралния храм на Видин

На 21 октомври пред катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин, бе открита фотоизложба на православни храмове, скални църкви, манастири и стенописи от България.

Представянето на фотоизложбата е подготвено от богослова Светлозар Стоянов, който от няколко години се занимава с проследяване на опазването и популяризирането на духовните центрове на България, вдъхновявали и вдъхновяващи българския род и култура.

Фотоизложбата е организирана по повод настъпващия духовен празник на Видин - Димитровден, и ще продължи до 27 октомври, след отбелязването на храмовия празник на катедралния храм.

Инициативата е с благословението на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан и със съдействието на викария - Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Фотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на ВидинФотоизложба пред катедралния храм на Видин
« предишна новинаследваща новина »