ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Освещаване на бойните знамена на СКСО в Пловдив

06 юли 2020 09:56, Пловдивска митрополия
Освещаване на бойните знамена на СКСО в Пловдив

На 4 юли, по повод празника на Съвместното командване на специалните операции в щаба на СКСО, Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай освети бойното и представително знаме на "Специалните сили".

На тържествената церемония присъства премиерът на Република България Бойко Борисов, който връчи бойното знаме и министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който връчи представителното знаме на командира на СКСО генерал-майор Явор Матеев.

Сред официалните гости бяха и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и председателят на Комисията по отбрана ген. Константин Попов.

Снимки: https://www.flickr.com/photos/188979811@N04/albums/72157714965515913/with/50074208803/

 

 

Снимки

Освещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в ПловдивОсвещаване на бойните знамена на СКСО в Пловдив
« предишна новинаследваща новина »