ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник на Пловдивския гарнизон

06 юли 2020 10:18, Пловдивска митрополия
Празник на Пловдивския гарнизон

На 4 юли, по повод празника на военния гарнизон в Пловдив, пред военния клуб на пл. "Централен" се проведе тържествената заря-проверка. С празнично шествие на представителни блокове, което премина в тържествен марш на военни формирования от Гарнизон Пловдив, започна тържествената вечер.

Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай отслужи заупокойна молитва за загиналите воини, доблестно изпълнили войнския си дълг и бяха поднесени венци и цветя пред паметника на военнослужещите.

На възпоменателната церемония присъстваха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, генерал-майор Явор Матеев - командир на СКСО, кметът на града Здравко Димитров, общественици и представители на държавната власт и множество граждани.

Вечерта завърши с тържествена проверка-заря.

Снимки: https://www.flickr.com/photos/188979811@N04/albums/72157714970179151/with/50076736562/

 

 

Снимки

Празник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизонПразник на Пловдивския гарнизон
« предишна новинаследваща новина »