ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Храмов празник в деня на св. вмчца Неделя в Ловеч

08 юли 2020 13:09, Ловчанска митрополия
Храмов празник в деня на св. вмчца Неделя в Ловеч

По традиция и тази година за празника на св.вмчца Неделя Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил оглави св. Божествена Литургия в църквата, носеща името на светицата в старинния ловешки квартал Вароша. На архиерея съслужиха председателят на църковното настоятелство архим. Викентий, свещ. Тихон Борисов, свещ. Мартин Йотов и дякон Петър Милошов.

По време на запричастния бе прочетено житието на св. вмчца Неделя. След отпуста владиката произнесе проповед и раздаде на присъстващите иконки с лика на св.Новоселски мъченици.

 

 

Снимки

Храмов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в ЛовечХрамов празник в деня на св. вмчца Неделя в Ловеч
« предишна новинаследваща новина »