ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Бал на спортиста във Видин

18 декември 2010 12:59, Видинска митрополия
Бал на спортиста, Видин

На 17 декември в зала „Фестивална”, гр. Видин, бяха наградени десетте най-добри спортисти и треньор на крайдунвския град за 2010 година.

Официални гости на награждаването бяха г-н Румен Видов, кмет на община Видин, г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на община Видин, треньори, родители и гости от региона.

Кметът отправи своя поздрав към всички младежи - участници от различни спортове, като им напомни, че скоростта, с която вървят напред не бива да намалява, а напротив, през следващата година да е още по-голяма.

Представител от името на Видинска света митрополия на тържествата по награждаванията бе йеродякон Максим, който поздрави присъстващите от името на Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан.

Г-н Борислав Ванков раздаде първите награди на участниците, г-н Видов пък - наградите от 10-о до 1-во място на спортистите от видинския регион, както и приза "треньор на годината".

Спортист на Видин за 2010 г. за втора поредна година стана каякарът Борислав Недялков, състезател от школата по кану-каяк към СК ”Ванто”, държавен шампион в различни дисциплини, национален състезател, вицешампион на европейско юношеско първенство и участник на младежките олимпийски игри в Сингапур.

Закономерно треньор на годината стана Цветан Иванов – треньор към СК ”Ванто”.

За цялостен принос в развитието на физическото възпитание и спорта бе награден и Румен Груев от школата по мини баскетбол към БК ”Видабаскет”, дългогодишен треньор и преподавател по ФВ и спорт при СОУ ”Цар Симеон Велики”.

По време на награждаването гостите, дошли да отдадат своята почит към отличените спортисти, се насладиха на народни и спортни танци.

След връчването на наградите за гостите бе организиран коктейл, за здраве и успех на спортистите от Видин.

Текст: йеродякон Максим
Снимки: Видабаскет клуб

 

 

Снимки

Бал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, ВидинБал на спортиста, Видин
« предишна новинаследваща новина »