ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Коледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. Видин

20 декември 2010 22:53, Видинска митрополия
Коледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. Видин

На 20 декември в сградата на МОЛ в гр. Видин се проведе Коледен базар, организиран от фондация „Подкрепа за реализация” и Центъра за рехабилитация в града. На Коледния базар бяха Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан и Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий.

Митрополит Дометиан поздрави организаторите на тържеството и им пожела Бог да им помага в трудовете и добрите начинания, както и запозна гостите със смисъла и факта на Рождество Христово.

На празника присъстваха също така и г-н Румен Видов, кмет на община Видин, г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на гр. Видин, както и много граждани и приятели.

Г-жа Емилия Йосифова, председател на фондация „Подкрепа за реализация” и на Центъра за рехабилитация, поздрави всички присъстващи за топлотата и готовността да се отзоват на тази тяхна скромна покана.

Тя изказа благодарност към митрополит Дометиан и епископ Сионий за любовта, духовната грижа и отзивчивостта, която проявяват за осъществяването на благите намерения на фондацията и центъра.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Емилия Йосифова

 

 

Снимки

Коледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. ВидинКоледен базар на „Подкрепа за реализация”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »