ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Коледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин

21 декември 2010 21:58, Видинска митрополия
Коледен празник на децата от Литературния клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин

На 21 декември в актовата зала на СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин, под патронажа на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов” се проведе Коледно и Новогодишно тържество.

Със специална литературна програма ученици, малки и големи, зарадваха учителите, родителите и гостите, дошли да споделят радостта на децата от настъпващия празник Рождество Христово и Нова година.

Гост на клуба „Иван Деспотов” бе архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, който в самото начало на тържеството поздрави празнуващите деца, родители и гости с празника Рождество Христово, като им пожела много здраве, радост и придобиване на всяка добродетел, правеща човека личност.

След културната проява – песни и рецитали – децата бяха наградени от г-жа Колетка Павлова, преподавател в СОУ „Любен Каравелов”, а също и труженик в литературния клуб, с грамоти за специални заслуги в областта на първокласното знание на малките деца.

Г-жа Диана Сиракова, учител, поетеса, отговорник и организатор на Литературния клуб „Иван Деспотов”, също поздрави празнуващите и изрази голямата си благодарност към родителите за голямото доверие към тях, за техния труд в полза на децата.

Децата бяха посетени и надарени от Дядо Коледа, който връчи на най-малките участници на клуба подаръци.

Празникът завърши с колективна снимка за спомен, поощрение и вдъхновение.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Тихомир Милошевски

 

 

Снимки

Коледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. ВидинКоледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »