ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Коледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин

21 декември 2010 21:58, Видинска митрополия
Коледен празник на децата от Литературния клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин

На 21 декември в актовата зала на СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин, под патронажа на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов” се проведе Коледно и Новогодишно тържество.

Със специална литературна програма ученици, малки и големи, зарадваха учителите, родителите и гостите, дошли да споделят радостта на децата от настъпващия празник Рождество Христово и Нова година.

Гост на клуба „Иван Деспотов” бе архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, който в самото начало на тържеството поздрави празнуващите деца, родители и гости с празника Рождество Христово, като им пожела много здраве, радост и придобиване на всяка добродетел, правеща човека личност.

След културната проява – песни и рецитали – децата бяха наградени от г-жа Колетка Павлова, преподавател в СОУ „Любен Каравелов”, а също и труженик в литературния клуб, с грамоти за специални заслуги в областта на първокласното знание на малките деца.

Г-жа Диана Сиракова, учител, поетеса, отговорник и организатор на Литературния клуб „Иван Деспотов”, също поздрави празнуващите и изрази голямата си благодарност към родителите за голямото доверие към тях, за техния труд в полза на децата.

Децата бяха посетени и надарени от Дядо Коледа, който връчи на най-малките участници на клуба подаръци.

Празникът завърши с колективна снимка за спомен, поощрение и вдъхновение.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Тихомир Милошевски

 

 

Снимки

Коледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. ВидинКоледен празник на децата от Литературен клуб „Иван Деспотов”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »