ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Мисия в с. Ново село

21 декември 2010 22:32, Видинска митрополия
Мисия в с. Ново село

На 21 декември бе проведена църковно-гражданска благотворителна мисия в с. Ново село.

Във връзка с Рождество Христово и Новогодишните празници, благочестиви люде от Видин, во главе с Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, посетиха и зарадваха с подаръци възпитаниците от Дома за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителски грижи „Христо Ботев” в Ново село, област Видин.

Организацията на благотворителното мероприятие бе дело на Негово Преосвещенство Величкия епископ Сионий, Женския Лайънс клуб – „Вида”, както и на основния дарител в мисията хотел „Анна-Кристина”, гр. Видин.

Децата бяха посетени и зарадвани, а от епископ Сионий поздравени с духовно напътствие в навечерието на Рождество Христово.

Епископът поздрави и ръководството на дома и им пожела Божието благословение, милост и сила за по-нататъшни благодатни трудове за полза на възпитанието на децата лишени от родителски грижи.

След благотворителната мисия, епископ Сионий и придружаващите го лица посетиха и се поклониха в енорийския храм „Успение Богородично”. За съжаление, храмът се нуждае от реставрация и цялостен ремонт.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Мисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново селоМисия в с. Ново село
« предишна новинаследваща новина »