ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

"Неведоми пътища"

22 декември 2010 23:14, Видинска митрополия
"Неведоми пътища"

На 22 декември в сградата на Народно читалище „Цвят - 1870”, се проведе среща – литературна вечер, на която бе представена първата книга - стихосбирка на г-жа Колетка Павлова, преподавател в СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин.

Стихосбирката е озаглавена „Неведоми пътища”.

Представянето на първата книга на г-жа Колетка Павлова събра колеги, приятели и ученици, които заедно със своята любима колежка, приятелка и преподавателка, се потопиха в нейния духовен свят, който е един неизчерпаем източник на благост и чистота.

Културната вечер бе водена от г-жа Диана Сиракова, редактор на стихосбирката, а книгата бе представена от самата авторка.

Деца от Литературния клуб „Иван Деспотов” при училище „Любен Каравелов” поднесоха на радостната публика песни и рецитали, които показаха, че нашата съвременна младеж е талантлива и полага усилия за развитие и просперитет.

Гост на радостното събитие бе и архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, който поздрави г-жа Колетка Павлова и й пожела много творчески години и успехи, които да й бъдат за утеха и професионално удовлетворение.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

"Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища""Неведоми пътища"
« предишна новинаследваща новина »