ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворителен концерт за събиране на средства за храм „Всех Святих”, гр. Русе

23 декември 2010 18:37, Русенска митрополия
Благотворителен концерт за храм "Всех Святих", Русе

Двеста и петдесет деца от Общинския детски център за култура и изкуство изпълниха благотворителния концерт за набиране на средства за градежа на църквата „Всех Святих”. Концертът се проведе под патронажа на кмета Божидар Йотов и неговата съпруга. Пленарната зала едва побираше всички зрители, дошли да се насладят на изпълненията на формациите от Общинския детски център.

Малко преди началото на концерта във фоайето на залата бе открита изложба-базар на рисунки и пластики, изработени от деца от Школата по изобразителни изкуства към центъра, коледна украса и сурвакници.

Общата сума, която бе събрана от концерта и изложбата, е 687 лева.

В благотворителния концерт се включиха изпълнители от Детска вокална група „Слънце”, Фолклорен танцов ансамбъл „Здравец”, Формация за модерен балет „Мираж”, детската формация на хор „Дунавски вълни”, Клуб по спортни танци „Фламинго 98” и Детска театрална работилничка.

В края на концерта Дядо Коледа раздаде подаръци на талантливите деца.

„Честита да Ви е Коледа и Бог да е с нас” – бе пожеланието на изпълнителите към зрителите, препълнили пленарната зала на Община Русе.

 

 

Снимки

Благотворителен концерт за храм "Всех Святих", РусеБлаготворителен концерт за храм "Всех Святих", РусеБлаготворителен концерт за храм "Всех Святих", РусеБлаготворителен концерт за храм "Всех Святих", РусеБлаготворителен концерт за храм "Всех Святих", РусеБлаготворителен концерт за храм "Всех Святих", Русе
« предишна новинаследваща новина »