ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рождественско и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. Видин

26 декември 2010 15:12, Видинска митрополия
Коледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. Видин

На 26 декември в комплекс „Фанти” край гр. Видин се състоя Коледно и Новогодишно тържество, организирано от Културния клуб на пенсионерите в гр. Видин, съвместно с общинското ръководство на пенсионерите.

На тържеството присъстваха всички членове на клуба, както и много гости и приятели. Клубът има 250 членове и развива своята дейност пълноценно и адекватно, като внася в сърцата на пенсионерите и на хората „по-рано родени” радост, доверие и сигурна грижа.

Отчасти културният клуб се подпомага от Община Видин, което облекчава разходите на клуба и създава по-голяма стабилност и сериозност в работата, но не е забравен също така и от будната и заможна общественост на града.

Председател на клуба е г-н Иван Георгиев, който всеотдайно се труди за благото и спокойствието на пенсионерите в града, но и не забравя да съдейства на всички организации, стремящи се към един по-хубав и спокоен живот.

На тържеството от името на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан гост бе архимандрит Поликарп, който поздрави председателя на клуба и всички присъстващи с празника на Рождество Христово и им пожела през идната 2011 г. да бъдат здрави, радостни и изпълнени с търпение.

Гости на тържеството бяха и г-н Митко Семков, председател на общинската организация на пенсионерите, и адвокат Ирена Александрова, която всеотдайно подкрепя и подпомага инициативите на пенсионерския клуб на Видин.

С голям ентусиазъм и радостно настроение всички пенсионери посрещаха всяко ново музикално изпълнение, което изпълваше залата на ресторант „Фанти Г” с играещи от сърце и душа хора.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Коледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. ВидинКоледно и Новогодишно тържество при Културния клуб на пенсионерите гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »