ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рождественски концерт в град Пловдив

26 декември 2010 19:26, Пловдивска митрополия
Рождественски концерт в град Пловдив

В деня на Христовото Рождество в препълнената голяма зала на Пловдивския драматичен театър от 17 ч. се състоя тържествен концерт по случай празника. Той бе организиран по традиция от Пловдивската света митрополия с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай.

Рождественският концерт се осъществи благодарение на: Детската вокална формация „Омайниче”, ЦДГ „Наталия”, талантливи възпитаници от Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков”, митрополитския хор „Св. апостол Ерм”, смесения хор при катедралния храм „Успение Богородично”, певческото дружество „Ангел Букорещлиев” и любезното участие на танцовия ансамбъл „Тракия”.

В края на спектакъла митрополит Николай поздрави присъстващите с празника и раздаде на малките участници подаръци с благословение по случай светлото Рождество Христово.

 

 

Снимки

Рождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град ПловдивРождественски концерт в град Пловдив
« предишна новинаследваща новина »