ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Освещаване на Клуб на пенсионера в с. Буковец

28 декември 2010 14:00, Видинска митрополия
Освещаване на Клуб на пенсионера в с. Буковец

На 28 декември във видинското село Буковец бе осветен и открит Клуб на пенсионера.

На тържественото откриване официални гости бяха кметът на Видин г-н Румен Видов, заместник-кметовете г-н Борислав Ванков и г-н Цветан Асенов, г-н Митко Велков, бивш зам.-кмет на Видин, както и лица от общинския екип на кмета на Видин.

Новият пенсионерски клуб бе осветен от Негово Високопреподобие архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, който поздрави жителите на с. Буковец и им пожела в тези Рождественски и Новогодишни дни да бъдат изпълнени с любов. Да се обичат, уважават и да се подкрепят, в пълно единомислие и духовност.

Поздрав към кмета на селото и жителите отправи и г-н Видов. Той изказа благодарност за инициативата да бъде открит пенсионерски клуб, който да обединява в радост и единомислие пенсионерите.

За да поздравят своите приятели от с. Буковец, гости на тържеството бяха самодейките от читалището при с. Търняне и гр. Димово с ръководител г-н Иван Вълчев.

Жителите на селото бяха поздравени от малчуганите при местната детска градина с песни и стихчета, които зарадваха пенсионерите и гостите и събудиха детското и невинно чувство у тях.

Музикална програма изнесе и група за съвременна музика от гр. Видин.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Освещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. БуковецОсвещаване на Клуб на пенсионера в с. Буковец
« предишна новинаследваща новина »