ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Деца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство митрополит Неофит за Рождество Христово

29 декември 2010 09:06, Русенска митрополия
Деца на русенски свещеници посетиха св. Митрополия

По вече утвърдена традиция в късния следобед на 27 декември Негово Високопреосвещенство митрополит Неофит прие в салона на св. Митрополия деца на русенски свещеници, желаещи да го поздравят за Рождество Христово. Възрастовото разнообразие беше голямо – от деца от детска градина до ученици. Те грижливо бяха подготвили и изпълниха художествена програма от стихотворения и песни, посветени на светлия празник на Христовото Рождество.

Негово Високопреосвещенство от своя страна лично подари на децата малки коледни подаръчета. Подготвена беше и подходяща празнична трапеза за младите изпълнители и родителите им.

Всички деца, гостували при митрополит Неофит, отнесоха в сърцата си радостта от срещата с гостоприемния русенски архиерей.

Текст: Милен Бакалов
Снимки: дякон Кирил Синев

 

 

Снимки

Икона на Рождество ХристовоДеца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство за Рождество ХристовоДеца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство за Рождество ХристовоДеца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство за Рождество ХристовоДеца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство за Рождество ХристовоДеца на русенски свещеници поздравиха Негово Високопреосвещенство за Рождество Христово
« предишна новинаследваща новина »