ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рождественско и Новогодишно посещение в гр. Белоградчик

29 декември 2010 22:57, Видинска митрополия
Рождественско и Новогодишно посещение в гр. Белоградчик

На 29 декември в гр. Белоградчик се състоя посещение по повод Рождественските и Новогодишни празници от видинските депутати г-жа Любомила Станиславова и г-н Владимир Тошев, народни представители от ПП ГЕРБ в 41-вото Народно събрание.

Посещението на гр. Белоградчик бе организирано лично от народните представители и включваше посещение в местния Пенсионерски клуб, ДДЛРГ „Надежда”, както и тържествена среща с вечеря в Младежкия клуб на граждани и представители на ПП ГЕРБ в региона и областта.

Гости също така бяха г-н Емил Цанков, кмет на община Белоградчик, Десислава Димитрова, секретар на Младежката организация на ГЕРБ, Иванина Ценкова и Веселка Асенова, представители на Женската организация на ГЕРБ.

Гост от името на Видинската света митрополия при посещенията на почетените институции бе архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин.

При посещението си в Пенсионерския клуб депутатите поздравиха членовете на клуба и подарявайки им нов телевизор, ги поздравиха с Рождество Христово и с идващата Нова година. Те им пожелаха здраве, добри старини и ги окуражиха, че България мисли и се грижи за тях.

Архимандрит Поликарп също поздрави пенсионерите на Белоградчик и им пожела сърцата им да бъдат изпълнени с радост, единство и най-вече с любов.

След посещението на клуба на пенсионера, депутатите и гостите посетиха Дома за деца в неравностойно положение в града, както и Преходното жилище при дома.

Децата посрещнаха високите гости с музикална програма, с много радост и ръкопляскания.

Персоналът на учебното заведение, децата и гостите бяха поздравени от г-жа Станиславова, г-н Тошев, архимандрит Поликарп и г-н Цанков с празника Рождество Христово, както и с настъпващата Нова година.

За всички деца депутатите бяха приготвили скромен подарък – маратонки на колела и лакомства. На най-малките бяха приготвени и раздадени дрешки и сладинки.

При посещението си при младежите от Преходното жилище гостите получиха скромни подаръци, изготвени от децата, които чрез самоинициативни творчески прояви подпомагат своето спокойно и щастливо пребиваване в жилището.

Денят определен за благородни инициативи и благотворителност завърши с тържествена вечеря, дадена от г-жа Станиславова и г-н Тошев, на която присъстваха гости от Видин, Белоградчик и региона.

Гостите бяха поздравени от двамата видински депутати с Рождественските и Новогодишни празници.

Те споделиха с приятелите си за радостта от съвместната работа и засвидетелстваха своята любов, доверие и връзки с Видинската св. митрополия и Българската православна църква.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Рождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. БелоградчикРождественско и Новогодишно посещение в гр. Белоградчик
« предишна новинаследваща новина »