ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Няколко дни под грижите на архиерей в храм „Свето Възкресение” на Българската православна енория в Бостън, Масачузетс

19 януари 2011 10:52, Митрополия на САЩ, Канада и Австралия
Архиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, Масачузетс

Негово Високопреосвещенство митрополит Йосиф пристигна в Бостън още за Рождественската вечерна служба. Той присъства на Богородичния синаксар, на откритата среща и на няколкото обяда, организирани от енориашите. По време на посещението му бяха извършени пострижения на четци, повишавания в иподяконски сан, ръкополагане на двама дякони и повишаване на отец Майкъл Кон в чин протойерей. Когато се събрахме в храма, ние все още бяхме в пост – духовно гладни и жадни, но след службата излязохме изпълнени с духовна благодат и надежда. Слава на Бога!

Негово Високопреосвещенство показа своето неуморно трудолюбие: той наставляваше, насърчаваше, отправяше молитви, благославяше и през цялото време беше сред хората и духовенството.

Тук можете да видите и да се насладите на снимки от това прекрасно и благодатно събитие.

 

 

Снимки

Архиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, МасачузетсАрхиерейско служение в храм „Свето Възкресение” в Бостън, Масачузетс
« предишна новинаследваща новина »