ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Посещение на Дом „Милосърдие” в гр. Лом

26 януари 2011 17:28, Видинска митрополия
Посещение на Дом „Милосърдие” в гр. Лом

На 26 януари с благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан се състоя посещение на Дом „Милосърдие” в гр. Лом.

Дома посетиха архимандрит Поликарп и йеромонах Максим, които затвърдиха старото си приятелство с децата и създадоха радост в социалното заведение.

Духовниците бяха посрещнати от възпитателите и възпитаниците в приемната зала, където се проведе приятелски разговор в полза на живеещите в дома деца и юноши, за тяхното истинско израстване като едни пълноценни свободни личности, полезни на себе си и на своите ближни.

На децата и грижещия се за духовното и социалното им развитие персонал бяха раздадени книги - Библия и "Християнска етика", както и иконки с образа на нашия Господ Иисус Христос за благословение и духовна опора.

Децата представиха пред гостите театралната постановка „Дядовата ръкавичка”, стихчета и песни.

При създалата се приятна приятелска атмосфера децата и персоналът обсъдиха различни инициативи, които да заздравят още повече приятелството им с Видинската митрополия, както и пълноценно да се ползват от Божията благодат - милваща и спасяваща всички.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: йеромонах Максим

 

 

Снимки

Посещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. ЛомПосещение на Дом „Милосърдие” в гр. Лом
« предишна новинаследваща новина »