ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Световният ден на водата – изложба

24 март 2011 14:11, Видинска митрополия
 Световният ден на водата – изложба

На 24 март Видинският митрополит Дометиан посети изложба, посветена на 22 март - Световния ден на водата.

Митрополит Дометиан бе посрещнат и разгледа изложбата с г-н Богомил Петров, видински еколог, който е организатор на тази фотоизложба, показваща загрижеността на видинчани към опазването на нашата планета.

След като разгледа внимателно изложбата, митрополит Дометиан бе възрадван от достойното поведение, особено на видинските ученици, по опазването и даването на различни идеи за съхраняването на нашата планета, дадена ни от Бог за жилище, което трябва да обгрижваме и пазим.

Той благослови всяко добро и полезно начинание на еко-тружениците и им пожела Бог да ги напътства в тези нелеки трудове.

Откриването на изложбата, на което с благословението на Видинския митрополит Дометиан присъства архимандрит Евтимий, бе на 22 март във фоайето на Видинската филхармония.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

 Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба Световният ден на водата – изложба
« предишна новинаследваща новина »