ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Работна среща по проект „Развитие на човешките ресурси" във Видин

06 април 2011 14:02, Видинска митрополия
Работна среща по проект  „Развитие на човешките ресурси" във Видин

На 6 април в Регионалния пресклуб на БТА - Видин се проведе информационен ден на Българската търговско-промишлена палата, който се организира по проект „Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудово-правните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й”. Проектът се изпълнява от БТПП и e финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

С благословение на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан в срещата взе участие от името на Видинска света митрополия архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин.

Основен лектор в информационния ден бе г-н Ташо Ташев, който запозна присъстващите с проекта и разясни основните моменти и методиката на проекта.

Целта на предлаганата методика бе да се осигури на участниците удовлетвореност и конкретни познания за съществуващите правни механизми за защита интересите на работниците и служителите и законосъобразно поведение на работодатели и наети лица при възникването и уреждането на индивидуални и колективни трудови спорове, както и предотвратяването им.

На срещата се целеше информацията, която се предоставя, да повиши знанието в области като социално-икономически анализ, прогнозиране, маркетинг, разработване на бизнес-стратегии и проекти, организация, управление, колективно трудово договаряне и др.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Ирена Данаилова - БТА -Видин

 

 

Снимки

Работна среща по проект  „Развитие на човешките ресурси" във Видин
« предишна новинаследваща новина »