ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с Негово Светейшество Българския патриарх Максим и с членовете на Св. Синод

14 април 2011 13:41, Българска Патриаршия
Негово Светейшество Българският патриарх Максим посреща г-н Б. Борисов

Днес, 14 април 2011 г., Негово Светейшество Българският патриарх Максим и членовете на Св. Синод на Българската православна църква-Българска Патриаршия приеха министър-председателя г-н Бойко Борисов и придружаващите го експерти на среща в Синодната палата.

При взаимна сърдечност и с делова оперативност бяха обсъдени законодателни, стопанско-административни и образователни въпроси, които се явяват пресечна точка между дейността на Църквата и отговорностите на държавата.

Срещата завърши с изразяване на положителната воля от страна на г-н министър-председателя за бъдещо ползотворно сътрудничество между изпълнителната власт и Църквата във всички сфери така, че това да бъде в полза на българското общество.

 

Текст: Десислава Панайотова
Снимки: Весела Игнатова, Пресцентър на Министерски съвет
Видео: Мирчо Борисов

 

 

Снимки

Министър-председателят г-н Б. Борисов пристига в Синодната палатаНегово Светейшество Българският патриарх Максим посреща г-н Б. Борисов Негово Светейшество Българският патриарх Максим посреща г-н Б. Борисов Негово Светейшество Българският патриарх Максим посреща г-н Б. Борисов Негово Светейшество Българският патриарх Максим посреща г-н Б. Борисов Посрещане на министър-председателя г-н Бойко БорисовНачало на срещатаНВПр. Пловдивският митрополит НиколайРаботната среща на министър-председателя г-н Б. Борисов и Св. Синод на БПЦ-БПРаботната среща на министър-председателя г-н Б.Борисов и Св. Синод на БПЦ-БП Работната среща на министър-председателя г-н Б.Борисов и Св. Синод на БПЦ-БП Работната среща на министър-председателя г-н Б.Борисов и Св. Синод на БПЦ-БП  Работната среща на министър-председателя г-н Б.Борисов и Св. Синод на БПЦ-БП  Изпращане на министър-председателяИзпращане на министър-председателяИзпращане на министър-председателяИзпращане на министър-председателяИзпращане на министър-председателя
« предишна новинаследваща новина »