ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Дометиан на гости в „Духовно огледало”

21 април 2011 07:53, Видинска митрополия
Митрополит Дометиан на гости в „Духовно огледало”

Във втория брой на телевизионното предаване на Видинска света митрополия и Телевизия „Видин”, което се излъчва в събота от 11,30 ч. по ТВВ, гост ще бъде Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Дометиан.

На 20 април бе направен записът на предаването, в което Видинският митрополит Дометиан отправи своя архипастирски благослов към предаването и неговия екип, като им пожела Божието благословение, мъдрост и сили в мисионерската дейност.

Митрополит Дометиан ще говори за духовните моменти от Страстната седмица, за предстоящия празник – Възкресение Христово, както и за преживяванията си при посещението на Светите места в Йерусалим и Палестина.

Той ще отправи и своето благословение и поздрав над вярващите от Видин и Видинска епархия и ще им пожелае духовен и спасителен празник – Възкресение Христово.

Архимандрит Евтимий в рубриката за предстоящите празници, запознава християните с предстоящия Богородичен празник на Светли петък – „Живоприемен източник”, а свещеник Петър Христов в рубриката за църковна книжнина представя изданието "Летопис на Българската православна църква".

От ръководството на ТВВидин митрополит Дометиан получи великденски подарък в знак за доброто сътрудничество и приятелство.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Митрополит Дометиан на гости в „Духовно огледало”Митрополит Дометиан на гости в „Духовно огледало”
« предишна новинаследваща новина »