ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Великденски служби в Ловчанска епархия

26 април 2011 19:07, Ловчанска митрополия
Трети ден на Възкресение Христово в гр. Троян

По традиция Ловчанският митрополит Гавриил в дните след Възкресение Христово отслужва св. Литургия в различни храмове от епархията. Владиката се среща със своите епархиоти, за да сподели с тях духовно радостта, произтичаща от Възкресението на нашия Господ. Верните се радват, когато получават благословение от своя духовен архипастир.

На втория ден от Възкресение Христово високопреосвещеният митрополит Гавриил служи в ботевградския храм „Възнесение Господне”, а на третия - в троянския храм „Св. Петка”.

Светата служба в град Троян бе огласена от мъжкия хор към храм „Св. Петка”, но също така и с гласчетата на хор, съставен от най-малките, децата - ония, с които трябва да се сравняваме по думите на Христа.

 

 

Снимки

Трети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. ТроянТрети ден на Възкресение Христово в гр. Троян
« предишна новинаследваща новина »