ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Новият брой на „Духовно огледало”

28 април 2011 18:17, Видинска митрополия
Новият брой на „Духовно огледало”

В новия брой на предаването на Видинска света митрополия и Телевизия „Видин” – „Духовно огледало”, с водещ архимандрит Поликарп и излъчвано всяка събота от 11,30 ч. по ТВВ, зрителите ще могат да се запознаят с Евангелското четиво за предстоящата Томина неделя - отбелязването на събитието след Възкресението на Господ Иисус Христос – неверието на Тома.

В предаването зрителите ще се запознаят с важни моменти от нашето духовно израстване, както и ще си отговорят на многото въпроси, касаещи човешкото неверие и липсата на доверие към Бога.

Събеседник в „Духовно огледало” ще бъде свещеник Петър Йончев, енорийски свещеник в с. Гомотарци, както и един от видните и достойни видински художници, занимаващ се с изкуство и развивайки дадения му от Бога талант.

В разговора зрителите ще чуят за съвременни проблеми и опит от енорийското служение, както и кое трябва да прегръщат и кое да изоставят, за да са близо до Бога и Църквата Му.

В рубриката за предстоящи празници от архимандрит Евтимий ще бъде разяснен животът и служението на св. вмчк Георги Победоносец, а свещеник Петър Христов в рубриката за църковна книжнина ще представи изданието „Византийската църква, между небето и земята”.

Текст и снимки: архимандрит Поликарп

 

 

Снимки

Новият брой на „Духовно огледало”Новият брой на „Духовно огледало”
« предишна новинаследваща новина »