ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. Брегово

11 май 2011 14:45, Видинска митрополия
Празник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. Брегово

На 11 май тържествено бе отбелязан патронният празник на СОУ „Св. Кирил и Методий”, гр. Брегово.

На празничното честване бе извършено награждаването на отличилите се ученици през изминалата учебна година в науката, спорта и изкуствата. Грамотите бяха връчени от г-жа Илияна Кръстева, директор на училището.

Пред сградата на бреговското училище бе извършен водосвет за здраве и благополучие на учителите, учениците и гостите от Негово Високопреподобие архимандрит Поликарп, който с благословението на Видинския митрополит Дометиан бе на празничното тържество.

Архимандрит Поликарп в своето слово към присъстващите отправи поздрав от името на Видинския митрополит Дометиан, както и от името на Величкия епископ Сионий, който в началото на месец май поднесе като дар и духовен спомен на училищния параклис икона на Пресвета Богородица.

С празнична програма и приветствия продължи програмата на учениците.

Поздрав към учители и ученици отправиха г-жа Кръстева, директор на училището, г-н Лалов, кмет на община Брегово и г-н Петров, председател на Общинския съвет на Брегово.

Програмата продължи със задушевна среща в учителската стая, където бивши и настоящи учители споделиха радостта си от празника.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Валентин Младенов

 

 

Снимки

Празник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. БреговоПразник в СОУ „Св. Кирил и Методий” в гр. Брегово
« предишна новинаследваща новина »