ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Празник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин

20 май 2011 15:57, Видинска митрополия
Празник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин

На 20 май в музея на образованието в СОУ „Любен Каравелов” във Видин се проведе тържество в чест на 24 май - Ден на Българската просвета и култура и славянската писменост, и последния ден от учебната година на първолаците от І г клас.

Тържеството на І г клас бе подготвено от първокласниците със съдействието и организацията на класната ръководителка г-жа Колетка Павлова и проведено с много радост и усмивки.

От децата бяха представени стихчета за буквите, както и песнички, чрез което се видя отличната подготовка на децата и възприетото по време на учебния процес.

След програмата децата бяха поздравени от г-жа Любка Найденова, директор на училището, и от архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин.

Архимандрит Поликарп поздрави учителите, родителите и децата и им пожела мъдрост и радост. Той подари на децата по една иконка на светите Баташки мъченици с пожелание да бъдат достойни чеда на своята родина.

На децата бяха раздадени удостоверенията за завършен първи клас, както и грамоти за различни постижения в областта на науката, спорта и пеенето.

Децата показаха своята любов към класната си ръководителка г-жа Павлова, която бе засипана от цветя и много усмивки.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Валентин Младенов

 

 

Снимки

Празник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. ВидинПразник за І г клас в СОУ „Любен Каравелов”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »