ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. Видин

20 май 2011 21:52, Видинска митрополия
Благотворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. Видин

На 20 май в салона на Видинския драматичен театър се проведе благотворителен концерт от децата на ЦДГ № 14, „Зорница”.

Със своята празнична програма в чест на 24 май децата се потрудиха, за да съберат средства, с които да си изградят спортен салон в сградата на детската градина.

Програмата бе изрядно представена с рецитали, песни и танци, чрез което се видя усърдният труд на учителите в работата си с децата, както и големият талант на децата, които са гордостта на България.

В благотворителния концерт в подкрепа на изграждането на спортен салон в детската градина бе и архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин.

Видинска света митрополия си сътрудничи с ЦДГ „Зорница” в полза на малките възпитаници, като ги доближава до вярата с доброто си отношение и блага приказка, както и с приятелски пример, който показва в любов и грижа за благото на децата.

След празничния благотворителен концерт архимандрит Поликарп поздрави ръководството на видинската детска градина и им пожела усърдието им да бъде увенчано с успех и до края на годината градината да се сдобие с физкултурен салон.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

Благотворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. ВидинБлаготворителен концерт на децата от ЦДГ „Зорница”, гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »