ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон

26 май 2011 15:39, Видинска митрополия
 Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон

На 26 май тържествено бе осветен и открит новоизграденият физкултурен салон в ЦДГ № 10 „Радост” във Видин.

По покана на г-жа Йорданова, директор на детската градина, водоосвещението извърши архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм на Видин, който е приятел на децата от градината. Архимандрит Поликарп поздрави всички с освещаването на физкултурния салон и пожела децата да растат и се развиват физически и духовно, и да бъдат полезни на себе си, обществото и на нашата Родина.

На освещението присъстваха кметът на Видин г-н Румен Видов, г-н Борислав Ванков, зам.-кмет на Видин, представители на Община Видин, директори на детски градини, приятели и деца.

Кметът г-н Видов се обърна с приветствие към учителския екип и персонала на детската градина и децата, след което тържествено заедно с директора на детското заведение прерязаха лентата, знак за откриването на салона.

Децата от своя страна поздравиха гостите и своите приятели с весела програма от песни и хора.

Изграждането на физкултурния салон е факт от усилията и труда на учителите и персонала и е доказателство за това, че човек трябва да работи, да се труди и бъде градител на бъдещето. Това показва, че усърдието дава плодове.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: архимандрит Евтимий

 

 

Снимки

 Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон Детска градина № 10 „Радост” се сдоби с физкултурен салон
« предишна новинаследваща новина »