ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

П О К А Н А за лекция на тема: 40-годишнината от интронизацията на Негово Светейшество Българския Патриарх и Софийски митрополит МАКСИМ

06 юли 2011 12:19, Софийска митрополия
Храм "Св. св. Кирил и Методий"

Председателят на храм „Св. св. Кирил и Методий” Негово Високоблагоговейнство иконом Александър В. Георгиев ви кани на откритата лекция „40-годишнината на Негово Светейшество Българския Патриарх МАКСИМ – архипастирски пример за християнска сила, духовна мъдрост и подвижническо търпение”, която ще се проведе на 7 юли 2011 г. от 18.00 ч. в Енорийска лекционна зала, ет. 1.

Духовната беседа с представяне на мултимедийни материали е посветена на благословената 40-годишнина от интронизацията на Негово Светейшество като Български патриарх и Софийски митрополит, на неговия живот и високо служение в прослава на Света Троица, за полза на Църквата и за единство на народа ни.

Радостно е, че денят за провеждане на беседата съвпада с празника на св. великомъченица Неделя - светицата-патрон на Софийския митрополитски катедрален храм, в който Негово Светейшество служи, черкува се и отправя първосветителските си молитви за всички нас.

Беседата ще води д-р Десислава Панайотова, директор на ЦРИК „Св. св. Кирил и Методий”.

Заповядайте!

Вход свободен.

Адрес:

ул. “Г. Вашингтон” № 47

Храм „Св. св. Кирил и Методий“

Енорийски център, ет. 1 (до Женския пазар)

Тел: 02 / 983 14 85

Моб. 0878 44 54 57

Е-mail: crsc_st_cyril_st_methodious@abv.bg

Web: www.symvol.org

 

 

« предишна новинаследваща новина »